Home |  Utile  |  GDPR |  Contact  |  Hartă site

Tocătoare deșeuri :: Sită

LINDNER Mobile Shredder îşi extinde programul cu o sită stelată semi-mobilă pentru biomasă de tip SL 7500.

Avantaje:

Sita este montată pe un cadru standardizat de ridicare cu cârlig şi este utilizabilă în numai 2 minute! Acţionarea se realizează prin intermediul unui grup silenţios de curent de urgenţă de mici dimensiuni cu numai 8 KVA sau la alegere cu alimentare direct de la reţea cu un racord de 400 V – 16 amperi.

Prin intermediul unui mic sistem hidraulic, placa sitei se deplasează în poziţia de lucru în cel mai scurt timp – 2 minute – prin intermediul sistemului de ridicare genial. Dispozitivul LINDNER URRACO 75 D se poate poziţiona în faţa sitei deja pregătit de funcţionare.

Pe o lungime a sitei de până la 7500 mm se poate configura modular o sită cu 2 sau 3 fracţionări cu plăci de 2500 mm.

Cu ajutorul plăcilor individuale ale sitei şi al distanţei dorite de separare se configurează  secţiunea „dumneavoastră“ a sitei. Plăcile sitei sunt acţionate de câte un electromotor cu o putere de 4 kW. Prin intermediul unui convertizor de frecvenţă din panoul de comandă se poate regla viteza axelor sitei fără etape intermediare. Astfel se influenţează în mod suplimentar calitatea de cernere.

Sub sită se află jgheabul de descărcare şi pereţii separatori care ajută la separarea exactă a fracţiunilor sitei. O înălţime de descărcare de aproximativ 3500 mm permite o capacitate mare de depozitare sub sită. De acolo, materialul final cernut se poate prelua fără probleme şi cu încărcătoare grele pe roţi de pe platforma stabilă de acces şi astfel se poate transporta mai departe.

Randamentul ridicat precum şi separarea foarte exactă evidenţiază sita LINDNER pentru biomasă SL 7500, iar împreună cu dispozitivul URRACO 75 D se creează CEA mai eficientă şi mai avantajoasă combinaţie pentru tratarea biomasei.

Sita pentru biomasă LINDNER SL 7500 este utilizabilă în mod ideal pentru cernerea următoarelor materiale: biomasă, material vegetal, reziduuri biologice, rădăcini, resturi de lemn în derivă şi aşa mai departe.

Plăcile sitei pot fi utilizate şi pentru unităţi staţionare de cernere sau pentru instalaţii de cernere.

Partenerii noştri

Înscrieți-vă la newsletterul Danubiatec pentru a primi cele mai noi informații din industria reciclării.
Vă mulțumim!