Home |  Utile  |  GDPR |  Contact  |  Hartă site

Compactoare deșeuri, Containere, Prescontainere :: Cu încărcare laterală

compactor incarcare laterala

Acest nou model combinat de compactor portabil sau container deschis cu dispozitiv de basculare integrală reprezintă un sistem adaptabil de manevrare a deşeurilor.

Vehiculele existente – cu sistem rolonoff – se pot folosi într-un mod considerabil mai eficient prin utilizarea unui sistem de încărcare laterală. Printr-o investiţie minoră, multor contractori li se oferă posibilitatea de a-şi folosi vehiculele mai eficient şi de a elimina deşeurile prin utilizarea unui sistem profesional de manevrare. Aşadar, în multe cazuri, nu este necesară achiziţia unei autogunoiere. Profitaţi de avantajele acestui sistem adaptabil de manevrare a deşeurilor!

Încărcătorul lateral este acţionat fie direct prin sistemul hidraulic al vehiculului sau cu un dispozitiv suplimentar, ca de exemplu  un echipament static acţionat electrohidraulic.  Pubelele de 1100 litri (alte dimensiuni necesită dispozitive suplimentare) vor fi ridicate şi golite de vehicul. Dispozitivul standard de basculare are o forţă de ridicare de 500 kg. Această forţă poate fi mărită. Sistemul de ridicare, asigurat prin componente hidraulice, garantează funcţionarea simplă şi condiţii de muncă perfect sigure. Sistemele HUSMANN cu încărcare laterală respectă Standardele Federale de Siguranţă a Vehiculelor (Germania). Compactorul portabil compactează deşeurile umplute sau materilaul colectat, de exemplu: hârtie, cu o forţă mare de compactare, într-un mod verificat.

Partenerii noştri

Înscrieți-vă la newsletterul Danubiatec pentru a primi cele mai noi informații din industria reciclării.
Vă mulțumim!