Home |  Utile  |  GDPR |  Contact  |  Hartă site

Compactoare deșeuri, Containere, Prescontainere :: Containere ab-setz

containere absetz

 Din cauza cantităţilor de deşeuri în continuă creştere, problema eliminării acestor materiale care  sunt cel mai adesea nocive pentru mediu devine din ce în ce mai importantă. Acest lucru este valabil şi pentru transportul deşeurilor de la companiile industriale cât şi pentru transportul deşeurilor generale.
Containerele noastre testate şi dovedite, fabricate din oţel, pentru vehiculele de toate tipurile sunt concepute fie cu capace echilibrate cu arc sau cu alte tipuri de deschidere, ceea ce garantează o utilizare economică a vehiculelor. Toate containerele basculante, indiferent de tip sau de dimensiune, sunt produse în fabricile noastre având un design robust.
Gama noastră standard care este foarte variată include un număr mare de containere basculante, atât în formă simetrică, cât şi în formă asimetrică. Containerele basculante sunt disponibile  tip acoperit sau tip deschis. La cerere, se pot monta ghidări glisante sau canale de apă. În funcţie de utilizarea dorită a containerelor basculante, acestea pot fi livrate cu diferite grosimi ale plăcii.  În cazul containerelor basculante care nu fac parte din gama noastră standard, evident, le putem produce conform desenelor şi solicitărilor clientului. Vă stau la dispoziţie desenatorii noştri tehnici cu toată experienţa lor.

Livrăm construcţii speciale, conform solicitării dvs., de exemplu:

Partenerii noştri

Înscrieți-vă la newsletterul Danubiatec pentru a primi cele mai noi informații din industria reciclării.
Vă mulțumim!