Home |  Utile  |  GDPR |  Contact  |  Hartă site

Prese orizontale de balotat deșeuri :: HTR

HTR

Presa perfectă de balotat cu doi berbeci (HTR)

HTR este o presa de balotat cu doi berbeci, complet automata si cu compresie mare. Numerosii ani de experienta in comprimarea gunoiului menajer, de exemplu, impreuna cu inovatii tehnice orientate spre viitor, au stabilit ca HTR este indispensabil pe piata preselor de balotare.

Materialul presei de compresare cu o forta de 1200kN sau 1950kN intr-o cutie de presa inchisa produce baloti cu greutate maxima. Datorita sistemului de taiere care este atasat separat de procesul de comprimare, sunt evitate perturbarile din cauza contaminarii.

+

Control / Comandă

Dulapul de comanda este configurat separat pentru a tine eventualele oscilatii sau vibratii departe de presa.
Controlerul electronic al presei este echipat cu un panou tactil 10 usor de folosit pentru managementul formulei si afisarea unei game vaste de functii si informatii.
Sistemul mecanic de siguranta cheie , care se armonizeaza cu Directiva actuala Masini asigura un nivel ridicat de siguranta.
Pentru a evita deterioararea cauzata de rozatoare, cablurile presei sunt dirijate in mod deschis.
Optional, putem furniza o conexiune de la presa la un computer, de ex: pentru a va permite evaluarea informatiilor de productie in Excel.

+

Hidraulica

Constructia compacta a unitatii hidraulice este caracterizata de unitatile instatate, cu zgomot redus. Circuitul de pompare automat, la cerere, si conductele bine aranjate economisesc costurile de energie si de intretinere. Datorita circuitului hidraulic separat al tunelului telescopic, sistemul continua procesul de compresie pe durata legarii. Blocul hidraulic, montat cu flansa direct pe cilindru, cu rezultatele sectiunilor la temperaturi scazute si pierderi de energie. Designul modern al cilindrului de cea mai buna calitate datorita designului fixat fara suduri elimina fracturile si slabirea rezistentei la sudura.

+

Placa de presare

Ghidarea exacta a placii de presare este asigurata de role de dimensiuni mari combinate cu un sistem central de ghidare si placute laterale de ghidare. Mai mult, aceasta combinatie perfecta garanteaza uzura extrem de redusa.
Punctul central standard de lubrifiere a cilindrilor si racordarea patentata a penei pistonului pentru decuplarea placii de presare reduc considerabil timpul si efortul pentru intretinere.

+

Cutie de presare

Poti accesa cu usurinta camera preselor prin usi mari pe ambele parti ale cutiei de presare, lucru ce faciliteaza intretinerea camerei.
Cutia de presare complet inchisa este echipata cu panouri bulonate pe peretii laterali si cu placi de otel bulonate pentru podea rezistente la uzura.

+

Legare

Folosirea materialului de legare PET oferit la un pret favorabil produce costuri de operare scazute in comparatie cu alte materiale de legare. Comprimarea si legarea in acelasi timp fac HTR mai economic in sensul ca acesta este imbatabil pe piata de presa cu doi berbeci. Balotii cu curele de plastic sunt ideali pentru reciclare termica deoarece materialul de legare este complet incinerat.

+

Buncar presa

Buncarul presei HTR 275 este dotat cu o usa securizata din plexiglas.

+

Sistemul de tăiere

Lama opusa cu unghiul de taiere foarte mare reduce forta de taiere si face ca sistemul sa functioneze cu uzura si intretinere redusa.
Presele de balotare HTR pot fi echipate cu o matrita automata care elibereaza marginea de taiere ale corpurilor straine care au ca rezultat gunoiul menajer nesortat sau deseuri industriale, de exemplu. Acest lucru creste considerabil disponibilitatea masinii.

+

Canalul de presă

Un tunel telescopic separat face posibila comprimarea si legarea in acelasi timp, ceea ce mareste rata de transfer a presei. Siguranta de operare este imbunatatita prin evitarea perturbarilor in sistemul de legare. Tunelul telescopic permite balotilor sa se intinda usor inainte de legare, lucru ce reduce fortele de expansiune. Acest lucru inseamna capacitatea de productie foarte mare, presele de balotare HTR de inalta performanta pot produce baloti mai compacti decat orice alte utilaje de pe piata.

Partenerii noştri

Înscrieți-vă la newsletterul Danubiatec pentru a primi cele mai noi informații din industria reciclării.
Vă mulțumim!