Home |  Utile  |  GDPR |  Contact  |  Hartă site

Prese orizontale de balotat deșeuri :: Konti

Konti

Modelul de top din gama de prese de balotat cu canal PAAL

KONTI concentrează experiența tehnică a PAALGROUP într-un model de top. Deceniile de experiență împreună cu dezvoltarea continuă au determinat plasarea presei KONTI pe o poziție de frunte pe piața europeană. 

KONTI este o presă de balotat cu canal complet automată, cu forța de presare cuprinsă între 800 kN și 1950 kN și format al baloților de 75 x 110 cm sau 110 x 110 cm. Pentru aplicații speciale este disponibil și formatul 80 x 110 cm. 

Combinația perfectă între forța de presare mare, independența proceselor de tăiere și presare, setările de prepresare precum și ajustarea individuală a canalului determină o calitate foarte bună a baloților. 

Presa a fost creată și dezvoltată pentru operare continuă în cele mai solicitante condiții. Mulțumită inovațiilor izvorâte din practică, presa universală KONTI se află în poziția de a acoperi o varietate foarte mare de aplicații pentru aproape orice material, de orice calitate.

+

Canalul de presare

n strnsă legătură cu controlul gradual, ajustarea complet automată a canalului din trei părți adaptează viteza de deschidere a canalului pentru a obține un proces de presare optim.
Combinat cu măsurare exactă a balotului și controlul dinamic al presării, sistemul procesează diverse tipuri de material transformndu-le n baloți cu o densitate foarte mare.
Canalul de presare, care este foarte stabil, poate fi placat cu oțel de naltă rezistență.

+

Panoul de control

Panoul de control este plasat separat de presa de balotat pentru a evita influența vibrațiilor acesteia.
Unitatea electronică de control este echipată cu un ecran tactil de 9, foarte prietenos, care permite un management foarte eficient al rețetelor și afișarea unor date și funcții variate. Ultima generație de PLC și ecran tactil oferă posibilități extinse pentru operarea de la distanță.
Sistemul mecanic cu chei de siguranță care este conform ultimei Directive de Mașini, asigură un foarte nalt nivel de securitate.
Cablajul preselor de balotat PAAL este realizat n șine deschise pentru evitarea distrugerii acestuia de către rozătoare.
Ca o opțiune, există posibilitatea unei legături directe ntre presă și sediul PAAL prin intermediul unei interfețe LAN, datele fiind transferate ntr-un fișier Excel.

+

Sistemul de legare

Unitatea de legare a presei KONTI 500-700 este accesibilă cu ajutorul unei platforme pe trei părți, cu scară. Aceasta ușureaza mentenanța și introducerea srmei de legare a baloților.
Sistemul complet automat, vertical, de legare n 5 srme al presei KONTI a fost ncercat și testat pe mii de prese de-a lungul multor decenii.
Cuțitul separat permite folosirea srmei mai groase, ceea ce face posibilă producerea de baloți mai grei, de o calitate mai bună.
Răsucitoarele de srmă au partea de uzură nlocuibilă, fixată cu șuruburi, ceea ce determină scăderea costurilor de mentenanță.
Cele mai dificile sorturi de plastic pot fi legate sigur datorită legării in cruce (opțiune).

+

Sistemul de tăiere

Designul cuțitelor, ncercat și testat de-a lungul multor decenii, oferă, datorită formei optimizate a lamei, o reducere semnificativă a forței necesare pentru tăiere.
Sistemul de tăiere care este proiectat cu unghi foarte mare de atac si care se nchide spre pereții laterali, creează o latură superioară foarte dreaptă a baloților, aceștia putnd fi așezați n stive foarte nalte.
Berbecul vertical de eliberare (opțiune), care acționează pe ntreaga lățime de alimentare, ndepărtează blocajele de material cauzate, de exemplu, de materialele străine. Noul design al părții de jos a berbecului permite evacuarea materialului presat. Așa se previne ntreruperea operației de tăiere.

+

Coșul de alimentare

Coșul de alimentare al presei KONTI (275-425) are o ușă din plexiglas securizat.
Coșul de alimentare al tuturor preselor KONTI poate fi dotat opțional cu un perforator PET, retractabil, care mbunătățește densitatea baloților de PET, sau cu un dispozitiv de desfacere și mprăștiere a pachetelor de reviste sau ziare (wirbulator) care asigură realizarea unor baloți de foarte bună calitate.

+

Camera de presare

Puteți accesa camera de presare foarte robustă cu ajutorul ușilor foarte mari pe plasate pe ambele părți. Aceasta ușurează activitățile de mentenanță și curățare a camerei de presare la trecerea la sorturi de calitate mai naltă
n varianta standard, camera de presare a presei DOKON este placată pe podea și pereții laterali cu oțel de naltă rezistență.

+

Berbecul de presare

Ghidarea exactă a berbecului de presare este asigurată de role generos dimensionate n combinație cu ghidaje laterale foarte late și un sistem de ghidare central. n plus, această combinație asigură o uzură redusă.
Noul sistem non-contact de poziționare a berbecului permite un control precis al mișcărilor și pozițiilor de start/stop ale acestuia. Dimensiunea deschiderii de alimentare poate fi selectată flexibil cu ajutorul sistemului de control al rețetei. Pentru orice tip de material deschiderea este setată individual astfel nct lungimea balotului, greutatea și calitatea acestuia sunt optimizate.
Sistemul central de lubrifiere a rolelor și sistemul patentat de conectare rapidă a tijei pistonului care permite decuplarea ușoară a berbecului reduc considerabil timpul și efortul necesare pentru mentenanță.
Partea superioară a berbecului este acoperită cu o placă schimbabilă de oțel, fixată cu șuruburi.
Presa de balotat KONTI poate fi echipată cu un sistem automat de nchidere a canalelor de trecere a acelor pentru evitarea nfundării acestora cu material.

+

Sistemul hidraulic

Constructia compactă a unității hidraulice este caracterizată de o unitate de acționare cu pompă cu piston axial și putere mică de acționare datorită căreia consumul de energie este considerabil mai mic. Blocul hidraulic, care este montat direct pe cilindru, cu sectiunea sa mare determină pierderi foarte mici de căldură și putere. Sistemul automat de pompare n funcție de necesități și reteaua de conducte foarte clar aranjată economisesc energia și costurile de mentenanță.
Construcția modernă de naltă calitate a cilindrului datorită execuției complet fără suduri elimină oboseala materialului și rupturile la punctele de sudură datorate acesteia.

Partenerii noştri

Înscrieți-vă la newsletterul Danubiatec pentru a primi cele mai noi informații din industria reciclării.
Vă mulțumim!