Home |  Utile  |  GDPR |  Contact  |  Hartă site

Prese orizontale de balotat deșeuri :: Likon

Likon

Top-modelul preselor orizontale de balotat deșeuri cu legare orizontală

Presa automată de balotat deșeuri LIKON reprezintă calitatea de top îndelung încercată și testată. Cu LIKON, noi garantăm niveluri ridicate de încărcare în operare continuă și eficiență maximă. Construcția sa robustă și forțele foarte mari de presare de 1200 kN – 1950 kN demonstrează calitatea și siguranța presei LIKON. Combinația dintre forța mare de presare, independența sistemelor de presare și de tăiere și ajustarea individuală a canalului crează baloți cu o compresiune maximă. Tehnologia sofisticată și perfericele prietenoase permit ca LIKON să fie folosită într-o varietate mare de aplicații cu materiale diferite de calități diferite, fiind foarte potrivita și pentru balotat PET-uri. Datorită sistemului de legare orizontal, presa este in mod special utilă la presarea materialelor de dimensiuni mici.

Noua LIKON dictează standardele operării continue și eficiente.

+

Sistemul hidraulic

Constructia compactă a unității hidraulice este caracterizată de o unitate de acționare cu pompă cu piston axial și putere mică de acționare datorită căreia consumul de energie este considerabil mai mic. Blocul hidraulic, care este montat direct pe cilindru, cu sectiunea sa mare determină pierderi foarte mici de căldură și putere. Sistemul automat de pompare n funcție de necesități și reteaua de conducte foarte clar aranjată economisesc energia și costurile de mentenanță.
Construcția modernă de naltă calitate a cilindrului datorită execuției complet fără suduri elimină oboseala materialului și rupturile la punctele de sudură datorate acesteia.

+

Placa de presare

Role de dimensiuni mari, un sistem central de ghidare si placute laterale de ghidare garanteaza ghidarea precisa a placii de presare cu uzura extrem de redusa.
Noul sistemul de masurare berbec pozitionare si non-contact permite controlul exact al miscarilor si al pozitiilor de pornire si oprire. Dimensiunea deschiderii de alimentare poate fi flexibil selectata cu ajutorul comezii retetei. Asadar, pentru fiecare tip de material, acesta poate fi preselectat individual astfel incat lungimea, greutatea si calitatea balotului sunt optimizate.
Punctul central standard de lubrifiere a cilindrilor si racordarea patentata a penei pistonului pentru decuplarea placii de presare reduc considerabil timpul si efortul pentru intretinere.
Varful berbecului este acoperit cu o placa de otel bulonata.
LIKON poate fi imbunatatit cu o acoperire a sloturilor placii de presare automate in partea din fata pentru a evita blocarea materialului in sloturile frontale.
Pentru a evita iesirea materialului din cutia de presare, exista optiunea folosirii unui capac al slotului cutiei de presare automate pe lateral.

+

Cutie de presare

Puteti accesa cu usurinta camera de presare foarte robusta prin usile mari pe ambele parti ale cutiei de presare. Acest lucru faciliteaza intretinerea si curatarea camerei atunci cand se trece la folosirea materialelor de calitate superioara.
Standard, cutia de presare LIKON este echipata cu panouri bulonate pe peretii laterali si cu placi de otel bulonate pentru podea rezistente la uzura.

+

Buncăr presă

Buncarele presei tuturor modelelor LIKON pot fi alese cu perforator retractabil pentru perforarea sticlelor de plastic, lucru ce imbunatateste comprimarea balotilor.
Un dispozitiv optional de incretire slabeste modelele compacte si face posibila producerea balotilor de inalta calitate.

+

Sistemul de tăiere

Designul cuțitelor, ncercat și testat de-a lungul multor decenii, oferă, datorită formei optimizate a lamei, o reducere semnificativă a forței necesare pentru tăiere.
Sistemul de tăiere care este proiectat cu unghi foarte mare de atac si care se nchide spre pereții laterali, creează o latură superioară foarte dreaptă a baloților, aceștia putnd fi așezați n stive foarte nalte.
Berbecul vertical de eliberare (opțiune), care acționează pe ntreaga lățime de alimentare, ndepărtează blocajele de material cauzate, de exemplu, de materialele străine. Noul design al părții de jos a berbecului permite evacuarea materialului presat. Așa se previne ntreruperea operației de tăiere.

+

Legare

Sistemul automat, orizontal de legare cu 5 fire pe Likon este foarte bine stabilit pe piață. Cuterul de fire separat permite folosirea unor fire mai groase. Acest lucru face posibilă producerea unor baloți mai grei și de naltă calitate.
Inserția bulonată, supusă uzurii, nlocuibilă, a crligului rotativ duce la costuri de ntreținere scăzute.

+

Panoul de control

Panoul de control este plasat separat de presa de balotat pentru a evita influența vibrațiilor acesteia.
Unitatea electronică de control este echipată cu un ecran tactil de 9, foarte prietenos, care permite un management foarte eficient al rețetelor și afișarea unor date și funcții variate. Ultima generație de PLC și ecran tactil oferă posibilități extinse pentru operarea de la distanță.
Sistemul mecanic cu chei de siguranță care este conform ultimei Directive de Mașini, asigură un foarte nalt nivel de securitate.
Cablajul preselor de balotat PAAL este realizat n șine deschise pentru evitarea distrugerii acestuia de către rozătoare.
Ca o opțiune, există posibilitatea unei legături directe ntre presă și sediul PAAL prin intermediul unei interfețe LAN, datele fiind transferate ntr-un fișier Excel.

+

Canalul de presare

n strnsă legătură cu controlul gradual, ajustarea complet automată a canalului din trei părți adaptează viteza de deschidere a canalului pentru a obține un proces de presare optim.
Combinat cu măsurare exactă a balotului și controlul dinamic al presării, sistemul procesează diverse tipuri de material transformndu-le n baloți cu o densitate foarte mare.
Canalul de presare, care este foarte stabil, poate fi placat cu oțel de naltă rezistență.

Partenerii noştri

Înscrieți-vă la newsletterul Danubiatec pentru a primi cele mai noi informații din industria reciclării.
Vă mulțumim!