Home |  Utile  |  GDPR |  Contact  |  Hartă site

Prese orizontale de balotat deșeuri :: PAC

PAC

Nou – Presa de balotat compactă cu capăt închis

Această presă de balotat PAAL cu o ușa glisantă verticală este proiectată pentru legarea manuală cu fir a baloților în direcție orizontală.

Forțe de presare de la 350kN pâna la 650kN cu o cameră de presă închisă ce rezultă în baloți cu greutate foarte mare, chiar și cu materiale dificile, printre care si PET-urile. Dimensiunea balotului este de 75X110 cm cu o lungime de aproximativ 1.2 m.

PAC are o amprentă mică datorită ușii vericale acționată hidraulic, dar încă include evacuarea baloților (cursa foarte lungă a berbecilor). Evacuarea baloților finiți se face ușor cu evacuare completă a baloților, decât utilajele cu evacuare parțială.

+

Control / Comandă

Comutatorul cu unitate de control electronica PLC Siemens S7 este montat la presa pentru a mentine dimensiunea masinii cat mai mica posibil. Presa de balotare este folosita prin comutatoare si butoane. Sistemul mecanic de siguranta cheie, care se armonizeaza cu actuala Directiva Masini asigura siguranta de inalta calitate. Pentru a evita deteriorarea de catre rozatoare, cablurile se afla in conducte de cabluri deschise.

+

Legare

Legarea orizontala in 4 randuri se face manual cu fire speciale.
Acul pentru fire faciliteaza manuirea firelor.

+

Buncăr presă

Buncarul de alimentare manuala cu bariera de lumina pentru activarea berbecului este proiectata conform standardelor europene publicate recent cu privire la presele orizontale de balotare.
Presa de balotare PAC poate fi echipata optional cu un buncar inchis cu o usa din plexiglas securizata pentru a conecta un transportor de alimentare catre presa de balotare.

+

Hidraulica

Constructia compacta a unitatii hidraulice este caracterizata de unitatile instatate cu zgomot redus. Designul modern al cilindrului de cea mai buna calitate datorita designului fixat fara suduri elimina fracturile si slabirea rezistentei la sudura.

+

Cutie de presare

Tehnologia foarte bine proiectata a acestei prede de balotare este accesibila printr-o usa securizata din spatele utilajului. Acest lucru faciliteaza intretinerea.
Sase cutii de retinere a materialelor care sunt fixate pe lateralele camerei de presare previn materialele expansive sa iasa.
Camera de presare PAC este dotata cu sine de ghidare pentru berbec pentru a reduce uzura si pentru a prelungi viata utilajului.

Partenerii noştri

Înscrieți-vă la newsletterul Danubiatec pentru a primi cele mai noi informații din industria reciclării.
Vă mulțumim!