Home |  Utile  |  GDPR |  Contact  |  Hartă site

Prese orizontale de balotat deșeuri :: Pacomat

Pacomat

Presa baloți canal economic

Presa PAAL’ este dotată cu sistem de legare orizontal (PACOMAT – III) sau vertical (PACOMAT V). Presa de baloți cu canal automat a fost pe piață mai mult de 30 de ani. Forțe de presare de 350 kN până la 800 kN generează baloți foarte bine comprimați. Gama PACOMAT este ideală pentru diferite calități ale deșeurilor de hârtie, carton, cutii de carton, folii, PET și multe alte materiale.

+

Canalul de presare

n strnsă legătură cu controlul gradual, ajustarea complet automată a canalului din trei părți adaptează viteza de deschidere a canalului pentru a obține un proces de presare optim.
Combinat cu măsurare exactă a balotului și controlul dinamic al presării, sistemul procesează diverse tipuri de material transformndu-le n baloți cu o densitate foarte mare.
Canalul de presare, care este foarte stabil, poate fi placat cu oțel de naltă rezistență.

+

Legare

Presele de balotat PACOMAT seriile I-III sunt dotate cu un sistem de legare cu fir orizontal iar PACOMAT V este livrat cu sistem vertical. Cuterul de fire integrat in unitatea de legare automata face posibila legarea rapida.

+

Sistemul de tăiere

Sistemul de taiere in V asigura folosirea fortelor de taiere inferioare chiar si pe material de presare compact. Datorita sistemului de taiere cu fascicul de taiere la sol, balotii sunt produsi cu o suprafata plata, lucru ce faciliteaza stivuirea acestora. O matrita suplimentara de taiere a marginilor elimina blocajele de materiale.

+

Buncăr presă

Buncarul presei PACOMAT este dotat cu o usa securizata din plexiglas. Buncarele presei tuturor modelelor PACOMAT pot fi alese cu perforator retractabil pentru perforarea sticlelor din plastic, ceea ce face posibil o comprimare mai buna. Buncarul presei poate fi echipat cu un jgheab pliabil sau un buncar de umplere fixat manual pentru alimentarea manuala.

+

Cutie de presare

Tehnologia foarte bine proiectata a acestei prese poate fi accesata prin usi securizate pe ambele parti. Acest lucru inseamna ca lucrarile de intretinere se pot face cu usurinta. Cutia presei PACOMAT este echipata cu placi pentru podea din otel extrem de rezistent la uzura.

+

Placa de presare

Sistemul central de ghidare dezvoltat de PAAL impreuna cu opt role si ghidaje laterale asigura ghidarea optima a placii de presare cu uzura extrem de scazuta. Conexiunea tijei pistonului patentat pentru decuplarea cu usurinta a placii de presare reduc considerabil timpul si efortul necesar ntreținerii.

PACOMAT III poate fi dotat cu un capac al slotului placii de presare statica in partea frontala pentru a evita patrunderea materialului in sloturile acelor.

+

Hidraulica

Constructia compacta a unitatii hidraulice este caracterizata de actionarile instalate cu nivel redus de zgomot. Circuitul de pompare automat, la cerere, si conductele bine aranjate economisesc costurile de energie si de intretinere. Designul modern al cilindrului de cea mai buna calitate datorita designului fara suduri elimina fracturile datorate oboselii si slabirea rezistentei metalului la suduri.

+

Control / Comandă

Dulapul de comanda este configurat separat pentru a mentine eventualele oscilatii sau vibratii departe de presa.
Controlerul electronic al presei este echipat cu un panou tactil de 7 usor de folosit pentru managementul formulei si afisarea unei game complete de functii si informatii.
Sistemul mecanic de siguranta cheie , care se armonizeaza cu Directiva actuala Masini asigura un nivel ridicat de siguranta.
Pentru a evita deterioararea cauzata de rozatoare, cablurile presei sunt dirijate in mod deschis.
Optional, putem furniza o conexiune de la presa la un computer, de ex: pentru a va permite evaluarea informatiilor de productie in Excel.

Partenerii noştri

Înscrieți-vă la newsletterul Danubiatec pentru a primi cele mai noi informații din industria reciclării.
Vă mulțumim!