Home |  Utile  |  GDPR |  Contact  |  Hartă site

Prese orizontale de balotat deșeuri :: S1W

S1W

Presa de balotare de prima clasa

Presa de balotare S1W complet automata este deosebit de potrivita pentru presarea cutiilor din tabla si aluminiu in pachete foarte bine comprimate.
Aceste prese de balotare foarte eficiente sunt caracterizate prin constructia lor foarte stabila, performanta si durata viata lor foarte lunga.
Cutia presei de balotare inchisa si fortele mari de presare de 650 sau 1200 kN asigura compresia maxima de pana la 1300, respectiv 1600kg/m3. Procesul de presare se realizeaza in spatele usii camerei de prese automate.
Dimensiunile si greutatea pachetelor presate corespund, de asemenea, specifiicatiilor pentru otel.

+

Canalul de presare

Un program de curatare garanteaza functionarea fara perturbari a usii cutiei de presare daca exista reziduuri de material ramase in zona usii.

+

Buncăr presă

Buncărul presei este dotat cu o ușă securizată din plexiglas.

+

Sistemul de tăiere

Buncărul și cutia de presare sunt separate printr-o margine de tăiere n formă de V.

+

Cutie de presare

Cutia de presare S1W are un design robust. n plus, baza și pereții laterali sunt lambrisați cu oțel special rezistent la uzură. Materialele de presă sunt comprimate ntr-o cameră de presă nchisă.

+

Placa de presare

Placa de presare este ghidata de o placa de ghidare inlocuibila pe baza cutiei de presa. In afara de aceasta, sine de ghidare inlocuibile din cutia de presa ghideaza exact presiunea.

+

Hidraulica

Constructia compacta a unitatii hidraulice este caracterizata de unitatile instatate cu zgomot redus. Circuitul de pompare automat, la cerere, si conductele bine aranjate economisesc costurile de energie si de intretinere. Designul modern al cilindrului de cea mai buna calitate - datorita designului fixat fara suduri - elimina fracturile si slabirea rezistentei materialului la sudura.

+

Control / Comandă

Dulapul de comanda este configurat separat pentru a tine eventualele oscilatii sau vibratii departe de presa.
Controlerul de presa electronic este usor de folosit deoarece utilizeaza un panou tactil de 7 care permite operarea automata.
Cablul deschis care ruteaza pe presele PAAL este pentru a evita deteriorarea din cauza rozatoarelor.
Sistemul mecanic de siguranta cheie , care se armonizeaza cu actuala Directiva Masini asigura siguranta de inalta calitate.

Partenerii noştri

Înscrieți-vă la newsletterul Danubiatec pentru a primi cele mai noi informații din industria reciclării.
Vă mulțumim!