Utilaje

Sisteme de exhaustare

Sisteme de exhaustare cu colectarea deșeurilor în prese staționare la care sunt cuplate prescontainere cu capacitate de până la 32 mc. Acest sistem este ideal pentru clienții poziționați la o distanță mare față de punctul de reciclare.

vezi toate produsele

Prescontainere

Rolul unui prescontainer este acela de a compacta cât mai eficient o cantitate mare de deșeuri, indiferent de proveniența acestora. Prescontainerele pe care le oferim garantează o utilizare foarte bună a spațiului disponibil. Datorită compactării ridicate, cu până la patru ori mai mult decât în sistemul vrac, deșeurile pot fi reduse în volum, eforturile de colectare pot fi reduse și prin urmare, costurile vor fi reduse la minim.

vezi toate produsele

Prese balotat deșeuri

Presele de balotat deșeuri sunt atât cu legare orizontală, cât și cu legare verticală. Pot fi utilizate pentru o varietate largă de aplicații, cu materiale de proveniență și calitate diferită, fiind destinate, în special, compactării cartonului, hârtiei și plasticului, precum și a altor tipuri de deșeuri.

vezi toate produsele

Tocătoare

Tocătoarele pe care le comercializăm pot fi utilizate pentru diverse tipuri de deșeuri, cum ar fi: reviste, hârtie, carton, materiale plastice, etc.

vezi toate produsele

Benzi transportoare

Benzile transportoare reprezintă o parte importantă din sistemul integrat al compactării deșeurilor, fiind folosite pentru transportul către gura de alimentare a preselor, a deșeurilor din hârtie, carton sau plastic. Cu ajutorul benzilor transportoare se eficientizează productivitatea în funcție de capacitatea acestora de transport.

vezi toate produsele

Utilaje

Sisteme de exhaustare
Prescontainere
Prese balotat deșeuri
Tocătoare
Benzi transportoare

Partenerii noştri

Contact

Str. Lungă, nr. 107, Biroul 6
    507055 - Cristian, Brasov, Romania
Tel/fax: +40-268-311.975
Mobil:    +40-751-100.883
E-mail: office@danubiatec.ro